Tarinamme

Olen Hendrina Nsumbu, SukiMilayi Cosmeticsin perustaja. Monta vuotta etsin oikeaa tapaa ja oikeanlaisia tuotteita oman luonnollisen hiukseni kasvattamisen avuksi. Ajan kuluessa löysinkin oikeita tapoja, mutta en oikeanlaisia tuotteita. Kiinnostukseni kemiaan ja farmasian opinnot Helsingin Yliopistossa ohjasivat minut luomaan oman tuotteen.

SukiMilayi Cosmetics perustettiin pian sen jälkeen kun aloin jakaa tietoa omien luonnollisen hiuksen kasvattamisesta sosiaalisessa mediassa. Suuren kysynnän vuoksi aloimme kollegoideni kanssa kehittää täydellistä hoitoainetta. Hoitoainetta, joka tukee terveellistä hiuksen kasvua.

Missiomme on kannustaa, rohkaista, kouluttaa ja valistaa ihmisiä ympäri maailman hoitamaan omaa luonnollista kiharahiusta! Toimintamme on kansainvälistä, mutta lähtöisin Suomesta.

Kiharan hiuksen kasvattaminen voi olla hankalaa ilman oikeanlaisia toimintatapoja ja kunnollisia hoitotuotteita. Toimintatapohin olemme saaneet olla vaikuttamassa ja auttamassa sosiaalisen median kautta yli 100 000 seuraajallemme. Vuoden tutkimustyön jälkeen pääsemme nyt myös auttamaan kiharan hiuksen kasvattamisessa hoitotuotteen avulla.

Koutuskanavamme somessa:

Suki na biso

My Natural Afro Hair