| FREE Shipping to Europe, Usa, Canada Orders Over 55€ |

Toimitusehdot

Voimassa 24.08.2018 alkaen. Tilaamalla hyväksyt ehdot.

 Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy SukiMilayi Cosmetics Oy, Y-tunnus 2844339-9. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteessa sumilayi.com tai Facebookin ostoskorin kautta. Ostopalvelun tarjoaa Shopify Checkout. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tai puhelinviestillä, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.
 
Luotto- ja pankkikortit
Luotto- ja pankkikorteilla (Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard) maksettaessa käytämme turvallista Checkout maksunvarmentajaa.

Maksaminen verkkopankissa
Voit myös maksaa tilauksesi tilisiirtona suoraan meille, jolloin tilaamasi tuotteet ovat varattuna sinulle 14 vuorokautta. Tarvittavat tiedot maksun suorittamiseksi löydät alta sekä saat ne myös tilauksen teon yhteydessä. Lähetämme tilauksesi heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit nopeuttaa tilauksesi käsittelyä lähettämällä kuitin suorituksestasi sähköpostiimme.
 
Maksun saaja: SukiMilayi Cosmetics Oy
IBAN: FI4481469710184705
viesti: kirjoita viestikenttään tilauksesi tilausnumero ja nimesi
summa: tilauksesi loppusumma

 
Toimitustavat ja Toimitusaika
Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, tai toimitus muusta syystä viivästyy, pyritään siitä ilmoittamaan asiakkaalle viipymättä. 
HUOM! SukiMilayi Cosmetics Oy ei vastaa mahdollisista viivästyksistä Postin jakelussa.
 
Toimitustapa ja toimituskulut
Toimutuskulut alkaen 6,95€ 

Palautusehdot
Tuotteilla on normaalisti 14 päivän maksuton vaihto- ja palautusoikeus siitä, kun tuotteet on vastaanotettu.
Tuotteet on palautettava SukiMilayi Cosmetics Oy:lle 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Emme aloita rahan palautusprosessia, ennen kuin palautettava tuote on hallussamme.
Emme vastaanota palautuksia, jotka on lähetetty yli 14 vrk kuluttua tilauksen vastaanottamisesta.
Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Jotta asiakkaalla on oikeus saada maksamansa kauppasumma takaisin, on palautettavassa tuotteessa oltava kaikki hinta- ja kokomerkinnät paikallaan ja tuotteen tulee olla käyttämätön.
Liitä palautuksen mukaan saamasi tilausvahvistus sekä paketissa olleen palautuslomakkeen täytettynä. Kun tuotteet ovat palautuneet SukiMilayi Oy:lle ja palautus on käsitelty ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi. Rahansiirto voi kestää pankista riippuen max. 14 päivää.
Alennustuotteilla EI ole normaalia vaihto- ja palautusoikeutta. 
Tilauksen mukana tulleet mahdolliset bonus, lahjakortti ym. edut poistuvat voimasta, jos asiakas palauttaa niihin oikeuttaneen tilauksen.
 
HUOM! Ennen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Palautusosoite
SukiMilayi Cosmetics Oy
Kaivolahdenkatu 5 B 27
00810 Helsinki

Tilauksen peruuttaminen
Mikäli haluat peruttaa, tilauksesi tulee siitä ilmoittaa sähköpostitse sukimilayi(at)sukimilayi.com
Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen sukimilayi(at)sukimilayi.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.
 
Tietoturva
Käytämme SSL-salausta, joka on tunnettu ja erittäin yleisesti käytetty salausmenetelmä. Tämän tekniikan avulla varmistamme, ettei kukaan ulkopuolinen voi lukea, muuttaa tai häiritä sumilayi.com ja asiakkaan välistä tiedonsiirtoa. 
 
Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
SukiMiayi Cosmetics Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.